Päivä, jolloin sää oli ensimmäistä kertaa lähes kunnollinen. Kuiva sää mahdollisti myös lentopallo-otteluiden pelaamisen ja turnauksen etenemisen. EOS voitti isosten Powerflute Oy:n ja se oli kuulemma oikeus ja kohtuus. :) Päivän erikoisuuden takia Lammasniemi nukkui puoli tuntia pitempään kuin yleensä eikä aamu alkanutkaan jumalanpalveluksella.

Päivän aluksi oli oppitunti, joka pidettiin poikkeuksellisesti kahden tunnin pituisena, sillä ruokailua aikaistettiin yhdellä tunnilla vierailun takia. Se kesti neljä tuntia. Vierailun aikana oli jumalanpalvelus, joka käsitteli pääsiästä. Vanhemmille ja leiriläisten ystäville oli tarjolla kahvia, mehua ja pullaa. Leiriläisille vanhemmat toivat mässyä. Yksi isosista lähti kotiin sairastamaan ja paranemaan pariksi päiväksi. Paljon parantavia haleja ja pusuja sulle!

1244494660_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Vierailupäivän erikoisohjelman takia ei lämmitetty saunoja, ja yleinen mielipide siitä oli, että se oli sukasta. Toisaalta, oli oikein mukavaa, kun vapaa-aikaa oli tänään tavallista enemmän (ainakin sitten oli, kun omat vanhemmat ja kaverit oli saanut heivattua mäkeen :D)

Oli tosi tyhmää, kun aamupäivällä piti siivota tavallista paremmin. Vieraita varten jopa kirkko koristeltiin koivunoksilla, vaikka olikin leikisti pääsiäisen jumalanpalvelus.  vanhemmat lauleskelivat virsiä hieman vaisusti, mutta meidän pojat kunnostautuivat
muutaman virren aikana. Laulu oli hieman epävireistä, mutta ääntä lähti enemmän kuin kirkkokuorosta konsanaan! :D Kirkkokahveilla lauloimme vanhemmille kolme laulua, joihin he saivat halutessan osallistua. Vanhemmat myös esittelivät itsensä  ja kertoivat omasta lapsestaan jotakin hyvää. Siinähän se päivä meni vieraiden kanssa seurustellessa ja kuulumisia vaihtaessa.

Myöhemmin vierailun jälkeen leiriläiset ja isoset pelasivat yhdessä lentopalloturnauksia. Muuten päivä jatkui normaaliin tapaan. Vietimme koko leirin kanssa mukavan illan nuotiolla niemenkärjessä. Siellä paistoimme lättyjä, sekä leikimme ja lauloimme.